Snippet Lees de online versie
Saxion
 
Opleidingen   |   Onderzoek   |   Bedrijven   |   Over ons
 
Uitnodiging Oogst 2019  
ter herinnering & met kleine aanpassingen
 
Donderdag 13 juni
 
12:45 - 18:00 uur
 
Saxion Deventer
 
 

Beste relatie,

Graag nodig ik u uit voor Oogst 2019 op donderdag 13 juni bij hogeschool Saxion in Deventer. Tijdens deze inspirerende netwerkmiddag maakt u kennis met de drijfveren en kwaliteiten van onze afstuderende bestuurskundigen, planologen en stedenbouwkundigen. Zij presenteren zich die middag via pitches. Collega Rik Zeeuwen is de ceremoniemeester.

 

Gastspreker is Ferenc van Damme, communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel. Ferenc van Damme is winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam. Hij werkt aan (zelf-)inzicht om de 'kracht uit de samenleving' aan te boren en het tweerichtingsverkeer met verschillende ‘soorten’ inwoners te stimuleren. Vooral ook met de groeiende groep mensen die zich niet meer vertegenwoordigd voelt door besturen, raden, instituten en overheden. Hoe kom je tot echte dialoog in een vitale, samen redzame ‘doe-democratie’? Meer informatie? Alvast in de mood komen? Doe de mentality-test! Onthoud de uitslag of neem 13 juni een print mee.

 

Tijdens de inloop en de pauze is er een bedrijvenmarkt.

 

Hieronder vindt u het volledige programma. Wilt u er bij zijn op donderdag 13 juni? Laat ons dat dan uiterlijk vrijdag 31 mei weten via onderstaande aanmeldmogelijkheid. U kunt daar ook aangeven welke pitches u wilt bijwonen.

Tot ziens op donderdag 13 juni aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Dr. R.L.N. (René) Westra

Directeur Academie Bestuur, Recht & Ruimte

 

Aanmelden

Met deelname aan dit evenement gaat u akkoord met de AVG. De foto's die gemaakt worden, worden gebruikt voor de promotie van Saxion.  
 
 
 
Programma
 
 
 

12.45 uur
               
Inloop met koffie en thee
13.00 uur Opening met drs. J.H. (Jolande) Algra-Zomer, manager Academie Bestuur, Recht en Ruimte en ir. S.W. (Sebastiaan) van 't Erve, voorzitter werkveldcommissie Bestuurskunde / Ruimtelijke Ontwikkeling en burgemeester van Lochem
13.15 uur Lezing van Ferenc van Damme
13.45 uur Pitches Young Professionals; studenten profileren zich mede aan de hand van hun afstudeeronderwerpen:
15.00 uur Pauze 
15.45 uur Pitches Young Professionals; studenten profileren zich mede aan de hand van hun afstudeeronderwerpen:
17.30 uur    Napraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
Klik op de onderwerpen voor de eerste kennismaking met de studenten.
Aanmelden!


Met deelname aan dit evenement gaat u akkoord met de AVG. De foto's die gemaakt worden, worden gebruikt voor de promotie van Saxion.  
 
Saxion
 
Volg Saxion
Facebook   Twitter   Youtube   Linkedin   instagram
Contact dienst
088 – 019 8888
info@saxion.nl