Lees de online versie
Saxion
 
Opleidingen   |   Onderzoek   |   Bedrijven   |   Over ons
 
Uitnodiging - Congres ‘Cyber rule(s/z)’
 
Vrijdag 20 november
12.45 - 17.00 uur
 
Online/Saxion Apeldoorn
 
Cybersecurity, cyberterrorisme en cybercriminaliteit zijn veel gehoorde termen in het nieuws. Cyber rulez! Tegelijkertijd is er onduidelijkheid over (het gebrek aan) regels in cyberland. Cyber rules! Dat is het thema waar dit congres over gaat.
 
Beste lezer,

Cyber - Een onderwerp dat blijvende aandacht vergt
 
Binnen diverse opleidingen is de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor het onderwerp cyber, in al zijn verschijningsvormen. Veel stagiairs en afstudeerders zijn bij hun opdrachtgevers met dit thema aan de slag gegaan. En het werkveld schreeuwt om capabele cyber(security)experts.

Programma op hoofdlijnen
Tijdens het congres staan het voeren van het gesprek en het uitwisselen van kennis en ervaringen centraal. We starten met een plenair gedeelte waarbij Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn, het congres zal openen. Keynote speaker is John Remmerswaal, hoofd afdeling cybersecurity bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Hij zal een algemene beschouwing geven over het thema van het congres. Vervolgens worden er verschillende workshops aangeboden en sluiten we het congres af.

Programma tijdens coronacrisis
Vanwege de coronacrisis is ervoor gekozen het programma aan te bieden in een hybride vorm. De meeste deelnemers zullen het congres online bijwonen en voor een zeer beperkt aantal mensen is het (op dit moment) mogelijk op locatie het congres bij te wonen. Bij jouw aanmelding kun je aangeven wat de gewenste optie is. Mocht het op grond van de in november geldende RIVM-voorschriften niet mogelijk zijn om het congres ook op locatie te laten plaatsvinden, dan zal het congres volledige online worden gehouden.
Bekijk hier het volledige programma
Wil jij graag aanwezig zijn bij dit congres?
Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. 
Een deel van het congres bijwonen is ook mogelijk. Geef dit, indien van toepassing, aan bij jouw aanmelding.
Aanmelden  
 
 
 
Vragen?
Neem dan gerust contact op met de organisator van het congres, Ben den Tuinder.
 
Saxion
 
Volg Saxion
Facebook   Twitter   Youtube   Linkedin   instagram
Contact dienst
088 – 019 8888
info@saxion.nl